Dit zijn wij

Connie
Rien
Gert-Jan

Onze hondenliefde zit heel diep. Rien en ik en ook Gert-Jan zijn met honden groot gebracht. Ondenkbaar dat wij geen hond zouden hebben.

We zijn in 1988 getrouwd en toen bracht ik mijn hondje mee, een bastaardreu, Kruising tussen Poedel en Afghaan. Hij heeft nog 6 jaar bij ons mogen blijven. Benny heeft Chandor mee opgevoed. Chandor was onze eerste Bordeauxdog. Met haar zijn we de kennel gestart in 1995. Souris, Richelle en Riva bleven bij ons. Met hen showden we in de top van Nederland en Belgié. Riva werd in no-time Nederlands kampioen. 

Dan ben je aangestoken en kijk je nooit meer als een "leek" naar honden. Je kijkt altijd verder. Ook in de jaren dat we geen nesten hadden kijk je nog steeds naar het potentie van honden, alle honden. In die 10 jaar ben ik wel met hondenzaken bezig geweest. Zo heb ik een boek geschreven over de Bordeauxdog. Heb ik een tijd voor de Hondenwereld verslag gedaan. Ook voor Engelse en Nlse clubbladen geschreven. En ben ik als ringmedewerker bij diverse internationale hondententoonstellingen aan de slag geweest. Daarnaast sta ik al meer dan 15 jaar aan de balie op de internationale show in Bleiswijk.( Rijswijk ondertussen) Dat ringwerk en baliewerk doe ik nog steeds. 

Nu we onze liefde voor de Franse Bulldog erbij hebben gekregen kriebelt het hele gebeuren van shows en puppies weer van voor af aan. Lyn is de nieuwe start. Met haar hopen we gezondheid, karakter en bouw hoog in het vaandel te kunnen dragen. Inmiddels heeft Lyn haar eerste nestje gekregen. Precies op de dag af 18 jaar na ons eerste nestje Bordeauxdoggen werd ons eerste nestje Franse Bulldoggen geboren. En dan ben je weer helemaal in de running. Geweldig.

 

Meer info? Wil je langs komen, bellen of mailen?

Dat kan via:

Fam. Heeren

Sint Janstraat 3-B

4714 AA Sprundel ( NB)

06-10520366

conniedogs@home.nl

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE