Nieuws januari 2018

Nieuws van 18 aug. 2014

De Raad van Beheer heeft op 28 juni 2014 besloten dat er wel gefokt mag worden met niet erkende kleuren van elk ras. Behalve met 2 x merle, dat mag nog steeds niet. Dit gaat echter pas in per 1 januari 2015.

Dit zou voor Juba inhouden dat zij wel een nestje mag en dat haar pups dan wel een stamboom van de Raad van Beheer krijgen( FCI). Echter de rasvereniging kan hier tegen in beroep gaan en een convenant aanvragen. Dit convenant zal niet eerder ingaan dan per 1 januari 2015. De mogelijkheid bestaat dus dat Juba toch een nestje mag krijgen. Juba is geclassificeerd als Bleu-Fawn Bont. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden en natuurlijk willen we eerst uitgebreid kennis met u maken voor we met u in zee gaan. Voor Juba zoeken we een goed gepigmenteerde reu, mogelijk met bleu-gen. Per 1 januari weten we meer, Juba zal dan in de winter van 2015 een nestje mogen krijgen.

Geinteresseerde reu-eigenaren mogen zich ook melden. Natuurlijk zijn alle gezondheidsonderzoeken en de stamboom van de bestreffende reu in orde.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE