Nieuws januari 2018

allemaal

Rosa dus 3e uitmuntend geworden opde show in Rijswijk, gehandeld door Chantal van kruining. hardstikke goed gedaan meiden.

Lyn en Juba zijn begin november loops geworden. Deze keer Lyn eerst en Juba een week erna, en dat gaf heel veel rust.

Voor Juba nog steeds onzekerheid of ze een nestje mag of niet. Ondanks 3 weken over en weer mailen met de Raad kunnen zij me niks wijzer maken dan dat het mag volgens de Raad maar ms nog niet van de rasvereniging. Hopelijk weten we in januari meer.

Voor Lyn hebben we een geschikte reu gevonden in het buitenland, nog jong, dus eerst moeten alle onderzoeken met goed resultaat worden afgesloten. Dan moet ik ze ook nog in bezit krijgen en dan pas kunnen we meer vertellen. Maar dat duurt nog bijna een jaar. Maar ben er wel heeeeeel erg enthousiast over. 

En we hebben de eerste verjaardagsreunie met het nest van Lyn en Tyke gehouden. Zo leuk om alles weer bij elkaar te zien, en hoe ze op elkaar lijken en waarin juist weer niet. Ze zijn eigenlijk allemaal hetzelfde. Maar net niet. Vol energie, echte fly babys. En volhouders en allemaal heel sociaal naar elkaar. Yara en Bonk waren er ook bij. 

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE