Nieuws januari 2018

Nieuws 1 mei 2015

De kogel is door de kerk. Er mag gefokt worden met NEK kleuren. De pups met NEK kleuren krijgen deze aantekening op hun stamboom, de pups uit hetzelfde nest met een erkende kleur krijgen die aantekening niet.

De rasstandaard is gewijzigd, betreffende de kleuren. De rasvereniging wil niet dat er met NEK kleuren gefokt wordt. Door de Raad is het dus echter wel toegestaan.

Rosa wordt nu niet gedekt. Ze woont bij mijn moeder en moeder heeft een 1e heupoperatie ondergaan en er zal een 2e volgen waardoor de pups niet de zorg zouden krijgen die ze verdienen omdat mijn moeder dan in haar bewegingen beperkt is. Toch blijft een nestje voor Rosa wel in ons achterhoofd zweven.

De gekozen partner voor Lyn is ondertussen 18 maanden geworden en hopelijk volgen de gezondheidsuitslagen binnen een paar maanden al zijn die in het land van zijn herkomst niet verplicht. 

Juba is nog onzeker, omdat wij in de zomer nooit een nestje hebben en ook omdat ze gelijk met Lyn loops wordt. Dan zouden er 2 nesten zijn. Hard werken dus. Maar zo geweldig om te doen.

Hallo!
Probeer uw eigen website te maken, net als ik! Het is makkelijk en u kunt het gratis proberen
ADVERTENTIE